Asperges op Vlaamse wijze.

De koningin van de groenten verdient TMWTP. De specerijenmixen van TMWTP zijn puur natuur. TMWTP is het lekkerste alternatief voor de synthetische rotzooi van de grote multinationale food producenten. Deze mixen worden niet in de retail verkocht alleen bij locale bedrijven! LEES MEER>

Dit product is geschikt voor een zout arm dieet.

Wat heb je nodig?
2 kg asperges, 125 gram roomboter, 4 hard gekookte eieren en een verse peterselie voor de garnering. Schil en kook de asperges tot ze gaar zijn.

Hoe maak je het?
Smelt de boter op laag vuur en voeg de kruidenmix toe. prak de gekookte eieren heel fijn. Roer de geprakte eieren door de gesmolten boter. Maak af met een paar lepels kookvocht van de asperges. Voeg zout naar smaak toe. Serveer de asperges met de saus en maak af met wat fijn gehakte peterselie. Serveer indien gewenst met een mooie gekookte of gerookte ham.

  • Uienpoeder, peterselie poeder, nootmuskaat en witte peper.

    Geen kunstmatige toevoegingen of MSG.

    Allergenen: nee

    Gewicht: 14 gram

    Houdbaar: 36 maanden